Heeft u de oplossing voor de doorbraak in het continue leren in het MKB? Een oplossing die leidt tot het effectiever bereiken en stimuleren van MKB-werkgevers en -werknemers, zodat zij voorbereid zijn op de toekomst? Doe dan mee aan de MKB'ter Challenge en geef met de Economic Board Zuid-Holland, Provincie Zuid-Holland en Rabobank een boost aan het MKB van Zuid-Holland.

De Economic Board Zuid-Holland, Provincie Zuid-Holland en Rabobank lanceren met ondersteuning van ESTI de MKB’ter Challenge!

Talent is dé sleutel tot innovatie en groei, maar uit onderzoek weten we dat te veel medewerkers van MKB-bedrijven onvoldoende aan om- en bijscholing doen. Heb jij de oplossing voor de doorbraak in het continue leren in het MKB? Een oplossing die leidt tot het effectiever bereiken en stimuleren van MKB- werkgevers en -werknemers, zodat zij voorbereid zijn op de toekomst? Doe dan mee aan de MKB’ter Challenge en boost samen met ons het MKB van Zuid-Holland.

Finale

De winnaars van de challenge worden op 8 juli bekendgemaakt tijdens het MKB’ter finale-evenement. Help jij ons mee het MKB van Zuid-Holland te boosten? De beste oplossing wordt beloond met € 25.000 euro. Stuur jouw idee in voor 16 mei a.s. Voor meer informatie of voor aanmelden kijk op https://www.esti.site/mkbeterchallenge