Deze ondernemersagenda komt tot stand in onderlinge samenwerking tussen het (lokale georganiseerde) bedrijfsleven, kennisinstellingen, (regionale) samenwerkingspartners, het gemeentelijke scalebooster(externe link) programma voor start- & scale-ups en Ter Zake Het Ondernemershuis.

Uitgelichte evenementen

 • Week van de Veiligheid

  Datum
  Tijd
  -
  Locatie
  Stadstheater Zoetermeer

  Op maandagavond 9 oktober organiseert het Platform Veilig Ondernemen regio Den Haag in samenwerking met Gemeente Zoetermeer de regionale aftrap voor de Week van de Veiligheid. Deze bijeenkomst is specifiek bedoeld voor ondernemers uit de regio.

  kennis
 • Regionaal Cybercongres voor ondernemers

  Datum
  Tijd
  -
  Locatie
  Bingoal Stadion, Haags Kwartier 55, 2491 BM Den Haag, Nederland

  Cybercriminaliteit is booming business. Maar liefst een op de vijf ondernemers wordt slachtoffer. Om MKB’ers en ZZP’ers uit de regio Den Haag weerbaarder te maken tegen deze vorm van criminaliteit, organiseert PVO Den Haag op 12 oktober het Regionaal Cybercongres. Het evenement vindt plaats in het ADO stadion en is gratis toegankelijk.

  kennis
 • Futureproof horeca: Het evenement over innovatie en duurzaamheid in de horeca

  Datum
  Tijd
  -
  Locatie
  Dutch Innovation Factory, Bleiswijkseweg 37, Zoetermeer

  Zet de toekomst van jouw horecabedrijf in beweging met tips, inspiratie en concrete ideeën!

  Powered by: Gemeente Zoetermeer en Dutch Innovation Park.

  kennis

Kennis- & inspiratie agenda

Onderstaande agenda toont events voor starters, zelfstandigen en mkb-ondernemers die willen groeien. Vervang de huidige trefwoorden "#starten||zzp||mkb" door bijvoorbeeld: "innovatie", "startup", "MKB-Digiwerkplaats" of "covid-19" en krijg een andere selectie. Voor alle bijeenkomsten voor ondernemers laat u het filter leeg (klik op kruisje).