Deze ondernemersagenda komt tot stand in onderlinge samenwerking tussen het (lokale georganiseerde) bedrijfsleven, kennisinstellingen, (regionale) samenwerkingspartners, het gemeentelijke scalebooster(externe link) programma voor start- & scale-ups en Ter Zake Het Ondernemershuis.

Uitgelichte evenementen

 • Wie nomineer jij voor Zoetermeerse Zakenvrouw van het Jaar?

  Datum
  Tijd
  -
  Locatie
  Stadstheater, Theaterplein 10, 2711 EK Zoetermeer

  Stichting Zoetermeerse Zakenvrouwen rolt de rode loper uit en nodigt jou uit om de schijnwerpers te richten op inspirerende vrouwen in onze stad! Geef die buitengewone vrouwen, die niet alleen zakelijk uitblinken, maar ook de maatschappij verrijken jouw erkenning! Nomineren kan t/m 15 januari.

  netwerk
 • Zoetermeer On Stage

  Datum
  Tijd
  -
  Locatie
  Dutch Innovation Factory, Bleiswijkseweg 37, Zoetermeer

  Het belooft weer een spektakel te worden: Zoetermeer On Stage op donderdag 14 maart 2024! Er komen zo'n 1.000 vmbo-leerlingen in drie ronden met veel enthousiasme naar de Dutch Innovation Factory om in gesprek te gaan over beroepen.

  Zoetermeer On Stage
  kennis
 • Kom ook naar de 1e editie van Open Coffee Zoetermeer

  Datum
  Tijd
  -
  Locatie
  Ter Zake Het Ondernemershuis, Stadhuisplein 22 Zoetermeer

  Ben jij klaar voor een dosis inspiratie, connecties en natuurlijk heerlijke koffie? Sluit dan aan bij de Open Coffee Zoetermeer op 20 maart aanstaande. De traktatie: een inspirerende presentatie van juriste Simone van Dijk over algemene voorwaarden.

  open coffee zoetermeer
  netwerk

Kennis- & inspiratie agenda

Onderstaande agenda toont events voor starters, zelfstandigen en mkb-ondernemers die willen groeien. Vervang de huidige trefwoorden "#starten||zzp||mkb" door bijvoorbeeld: "innovatie", "startup", "MKB-Digiwerkplaats" of "covid-19" en krijg een andere selectie. Voor alle bijeenkomsten voor ondernemers laat u het filter leeg (klik op kruisje).

Agenda