Startende ondernemers, bedrijven en zzp'ers met groeiambitie worden verder op weg geholpen naar succesvol ondernemen in Zoetermeer.

Met de dienstverlening in Ter Zake ondersteunen wij ook graag uw onderneming. 

Ter Zake Het Ondernemershuis is een initiatief van de gemeente Zoetermeer, waarbinnen de gemeente en diverse (regionale) partners en intermediairs samenwerken rond stimulering van succesvol zelfstandig ondernemerschap, ondersteund door Netwerk Zoetermeer, de grootste businessclub in de regio Zoetermeer.

Contact en informatie

 • Openingstijden

  Openingstijden en bereikbaarheid Ter Zake Het Ondernemershuis.

 • Blijf op de hoogte

  Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste ondernemers nieuws? Lees dan hier verder.

 • Dienstverlening

  Startende ondernemers, bedrijven en zzp-ers met groeiambitie worden verder op weg geholpen naar succesvol ondernemen in Zoetermeer.

Pers en publicaties

Persberichten, publicaties en kennis- & inspiratie events voor- en door ondernemers kunnen door Ter Zake Het Ondernemershuis worden gedeeld op haar website en sociale media kanalen.
U kunt uw informatie zenden naar redactie@tzho.nl.

Databank publicaties

Uitgelichte evenementen

 • Meer Puur Netwerken - netwerkbijeenkost

  Datum
  Tijd
  -
  Locatie
  Ter Zake Het Ondernemershuis, Markt 3 Zoetermeer

  Donderdag 7 december is er weer een netwerkbijeenkomst van 09.00 uur tot 11.00 uur bij Ter Zake Het Ondernemershuis in Zoetermeer.

  kennis
 • KVK Start Events | Starten in 2024

  Datum
  Tijd
  -
  Online locatie
  Online

  Het starten van een eigen bedrijf is niet alleen spannend en leuk, maar brengt ook veel vragen met zich mee. Tijdens het KVK Start Event op 12 december geeft KVK antwoord op al jouw vragen rondom starten in 2024. Heb jij plannen om met je eigen bedrijf te beginnen?

  kennis
 • Lancering wintereditie INTO Business magazine met netwerkborrel

  Datum
  Tijd
  -
  Locatie
  T-Brasserie, Werner von Siemensstraat 1, 2712 PN Zoetermeer

  De lancering van de wintereditie van de INTO business Zoetermeer vindt plaats bij de T-Brasserie op het Dutch Innovation Park in Zoetermeer. Nog geen lid van het INTO Business netwerk? Wij introduceren u graag.

  kennis

Regionale kennis- & inspiratie agenda

Kijk ook in de regionale kennis- & inspiratie agenda voor events, workshops, webinars en zakelijke netwerkbijeenkomsten om uw onderneming succesvol te laten groeien.

Naar de kennis- & inspiratie agenda