Logo Ter Zake Het Ondernemershuis

Home

Ter Zake Het Ondernemershuis

Ontmoeten, kennis delen, samenwerken en zaken doen! Voor en door ondernemers in Zoetermeer.

TIJDELIJK ADRES: STADHUISPLEIN 22, 2711 EC ZOETERMEER

Startende ondernemers, zelfstandig ondernemers en mkb-bedrijven met groeiambitie worden via Ter Zake Het Ondernemershuis verder op weg geholpen naar succesvol ondernemen in Zoetermeer. Een initiatief van de gemeente Zoetermeer, ondersteund door Netwerk Zoetermeer.

Innovatieprijs Zoetermeer 2024

innovatieprijs

Gemeente Zoetermeer zet innovatieve bedrijven in de schijnwerpers met een verkiezing voor de meest innovatieve ondernemer. De gemeente onderstreept met deze prijs de belangrijke bijdragen van lokale ondernemers aan vernieuwing en vooruitgang, waardoor Zoetermeer de plek is om samen te ondernemen, te leren en te werken. Vanaf nu kan iedereen bedrijven met vernieuwende ideeën of -aanpak aandragen voor de innovatieprijs Zoetermeer 2024. 

>> www.zoetermeerisdeplek.nl/innovatieprijs
 

Uitgelichte informatie

 • MKB Digiwerkplaats - Geef criminelen geen kans!

  Doe mee aan ons project "Geef cybercriminelen geen kans" van 3 tot en met 28 juni 2024 en leer meer over cybercriminaliteit, AVG-wetgeving, e-privacy en risicoanalyses! Hulp is binnen handbereik nu de wereld de overstap maakt naar digitale oplossingen.

  cybercriminelen
 • Zoetermeerse werkgevers werken mee aan "Vindplaats verborgen schulden".

  Bent u een Zoetermeerse werkgever die graag meer wil weten over het helpen en begeleiden van medewerkers met geldzorgen of wilt u meedoen aan het project "Vindplaats verborgen schulden"? Lees dan verder ...

 • Geldzorgen en ondernemers

  De gemeente helpt haar inwoners met geldzorgen en (dreigende) problematische schulden. Ook ondernemers! Heeft u als ondernemer geldzorgen, bijvoorbeeld door (belasting)schulden die tijdens de coronaperiode zijn ontstaan? Wacht niet te lang, zoek hulp om verdere problemen te voorkomen en creëer nieuw perspectief.

Kennis- & inspiratie agenda

Onderstaande agenda toont events voor starters, zelfstandigen en mkb-ondernemers. Vervang de huidige trefwoorden "#starten||zzp||mkb" door bijvoorbeeld: "innovatie", "startup", "MKB-Digiwerkplaats" of "duurzaam" en krijg een andere selectie. Voor alle bijeenkomsten voor ondernemers laat u het filter leeg (klik op kruisje met het label 'Clear search').

Agenda

Bekijk de volledige agenda.