Eventbooster

Boost uw kennis- & inspiratie events op zes weblocaties voor en door ondernemers in de regio Zoetermeer.

Hoe werkt de event booster?

In de agenda van de event booster treft u alle zakelijke events met kennis- & inspiratie aan voor het succesvol starten en/of laten groeien van uw onderneming. Nieuwe bijeenkomsten kunnen op ieder moment worden toegevoegd. Ben u organisator? Via de event booster op deze pagina kunt u uw eigen ondernemers event aanmelden voor publicatie.

De agenda is in te zien op 6 weblocaties van ondernemersorganisaties in de regio Zoetermeer. Aan publicatie van de "kennis- & inspiratie agenda" werken mee: Netwerk Zoetermeer, stichting MVO Zoetermeer, stichting Zoetermeerse Zakenvrouwen, Meer Puur Netwerken, programma scalebooster.nl en Ter Zake Het Ondernemershuis.
Onze Zoetermeerse Bouwsociëteit heeft het voorstel in beraad.

Welke events worden geplaatst?

Alle events voor ondernemers rond kennisdeling en inspiratie kunnen in de agenda worden geplaatst. Voor bepaalde events met een toegangsprijs kan een uitzondering worden gemaakt, bijvoorbeeld voor events van overkoepelende (branche) organisaties, (ondernemers) verenigingen en/of stichtingen.

Twijfelt u of uw event kan worden geplaatst? Neem dan contact met ons op.

Wanneer is mijn event zichtbaar?

Het is goed om te weten dat aanmeldingen altijd worden geaccordeerd door team economie van de gemeente Zoetermeer. Voordat een aangemeld evenement wordt gepubliceerd, wordt de inhoud nagelopen op relevantie en redactie. In de regel gebeurt dit tijdens kantooruren nog dezelfde werkdag.

Naar de regionale kennis- & inspiratie agenda

Agenda

Boost uw eigen event