Met het Geldplan ZZP volgt u als zelfstandige een stappenplan waarmee u systematisch en doelgericht uw geldzaken in beeld brengt. Zo vergroot u de kans op succes als ondernemer. U ziet welke financiële risico´s er zijn, hoe u de kans op problemen kleiner kunt maken en het Geldplan helpt u aan belangrijke zaken te denken die u moet regelen.

Voor wie?

Het Geldplan ZZP is geschikt voor iedereen die als zzp’er werkt, of dat van plan is.

U kunt gratis en anoniem gebruik maken van het Geldplan ZZP. Beantwoord in 5 – 10 minuten vragen over uw situatie en er verschijnt een persoonlijk actieplan. Een actieplan met heel concrete stappen, die het gemakkelijk maken om de stappen ook echt uit te voeren.

Hoe werkt het?

Het Geldplan ZZP is eenvoudig in te vullen en gratis. Waar nodig staat een toelichting. In het Geldplan ZZP beantwoord u -anoniem – vragen over uw onderneming, leefsituatie, administratie, inkomenssituatie en reserves. Op basis daarvan ziet u welke financiële risico’s u loopt en welke acties u daarop kunt ondernemen. U krijgt een stappenplan met concrete tips.

Gemeente Zoetermeer stelt de geldplannen beschikbaar aan haar inwoners. Het geldplan helpt om meer uit uw geld te halen. Het geldplan kan anoniem worden gebruikt, zodat uw privacy is verzekerd.

Naar het Geldplan Zzp