Op 16 maart 2023 vanaf 11.30 uur tot 16.00 uur tijdens het Beroepenfeest Zoetermeer On Stage in de Dutch Innovation Factory gaan ruim 900 VMBO leerlingen en beroepsbeoefenaren in 3 ronden met elkaar in gesprek over hoe het beroep en de werkdag eruit ziet.

Veel mensen weten nog hoe moeilijk het was om op jonge leeftijd een beroep te kiezen. Beroepsoriëntatie is een proces van ontdekken waar je warm voor loopt, waar je blij van wordt en wat bij je past. Daarnaast weten we dat het vinden van geschikt personeel een uitdaging is en voorlopig ook blijft. Met On Stage kan er een belangrijke rol worden gespeeld in het keuzeproces van de leerlingen. Persoonlijke informatie is een belangrijke aanvulling op de informatie over vervolgopleidingen en voor beroepskeuze.

Op 16 maart 2023 vanaf 11.30 uur tot 16.00 uur tijdens het Beroepenfeest Zoetermeer On Stage in de Dutch Innovation Factory gaan ruim 900 VMBO leerlingen en beroepsbeoefenaren in 3 ronden met elkaar in gesprek over hoe het beroep en de werkdag eruit ziet. Hier worden afspraken gemaakt worden om op 30 maart bij u een kijkje op de werkvloer te nemen en worden de jongeren geholpen door de professionals om betere keuzes te maken voor een opleiding en beroep.

Bij Zoetermeer On Stage ontmoet u de VMBO leerlingen van vandaag, de vakmensen van de toekomst! Veel betrokken ondernemingen en organisaties doen al mee met Zoetermeer On Stage. Teveel om hier allemaal te noemen, maar op www.zoetermeeronstage.nl staat iedereen vermeld. De Vrienden van On Stage (deelnemers die een donatie hebben gedaan) hebben hier als dank een speciale vermelding gekregen. De drie ronden worden geopend door Wethouder Marijke v.d. Meer en Jan Iedema en Minister Dennis Wiersma

We zoeken nog meer beroepsbeoefenaren! Voor de duidelijkheid: deze groep jongeren zoekt (nog) geen baan, maar wil graag meer weten over uw over uw vak. Heeft u een mooi beroep, meld u dan meteen aan op www.zoetermeeronstage.nl. Want, wie kan beter een professional, de volgende generatie vakmensen vertellen over hun toekomstige beroep?

Meer informatie: via mail@zoetermeeronstage.nl Nicole Hofland