NZYoung is onderdeel van Netwerk Zoetermeer. Deze jonge ondernemers nodigen graag de gehele businessclub uit voor een workshop introductie op AI, gegeven door een van de NZYoung leden.

AI is momenteel een actueel onderwerp  en gaat ook veel impact op onze toekomst hebben. Veel ondernemers hebben hier nog weinig kennis van. Er valt dus veel te leren. En dat is precies wat we gaan doen tijdens de workshop 'Introductie op AI voor ondernemers' onder aanvoering van Timo Martosatiman van Martosatiman Consultancy. 

Timo stelt dat ondernemers 30% van hun tijd kunnen besparen als zij AI effectief weten toe te passen in hun bedrijf. Tijdens deze workshop krijg je bruikbaar en snel toepasbaar advies en na afloop ontvang je een digiboekje met prompts voor ondernemers die kunnen worden gebruikt in ChatGPT en direct resultaat kunnen geven in je dagelijkse bedrijfsvoering.
 
Programma 21 november
16:30 inloop
17:00 start workshop
18:00 einde workshop, gevolgd door borrel
19:00/19:30 einde

Ter Zake Het ondernemershuis, Markt 3 in Zoetermeer
In de directe omgeving van Ter Zake Het Ondernemershuis is voldoende parkeergelegenheid op de Markt of naast het Stadhuis Zoetermeer/ Bibliotheek Forum Zoetermeer. Dit is betaald parkeren.
 
Meld je voor 18 november bij voorkeur aan via de Netwerk Zoetermeer Businessapp, daar zie je meteen wie zich ook heeft aangemeld. Heb je de app nog niet? Gebruik dan de QR code of link onderaan dit bericht om de app te downloaden. Een mail sturen kan ook, aan info@netwerkzoetermeer.nl.

We zien uit naar je komst!

Met hartelijke groet,
Charlie Aptroot
Voorzitter Netwerk Zoetermeer

Sebastiaan Smits
Directeur Netwerk Zoetermeer

Google playstore
QR-code Android
App Store
QR-code Iphone