Het belooft weer een spektakel te worden: Zoetermeer On Stage op donderdag 14 maart 2024! Er komen zo'n 1.000 vmbo-leerlingen in drie ronden met veel enthousiasme naar de Dutch Innovation Factory om in gesprek te gaan over beroepen.
 
Hier wilt u natuurlijk bij zijn! Vanaf 11.45 uur kunt u een plek krijgen aan een statafel om te vertellen over uw beroep (let wel op dat het over uw beroep gaat en niet alleen over het bedrijf). Het helpt leerlingen meer inzicht te krijgen in hun loopbaan. Als u met een leerling in gesprek bent en u wilt diegene uitnodigen voor een nadere kennismaking, dan maakt u een afspraak voor een Doe Dag. U bepaalt zelf hoeveel leerlingen u wilt uitnodigen. Tijdens de Doe Dag laat u zien wat het beroep in de praktijk inhoudt. De tijdsbesteding is ongeveer 1,5 uur in de ochtend en/of in de middag.
 
Wilt u een plek reserveren? Neem contact op met Nicole Hofland via mail@zoetermeeronstage.nl Voor bedrijven/beroepsbeoefenaren en matchmakers is deelname kosteloos. Direct aanmelden kan via www.zoetermeeronstage.nl/aanmelden
 
Over Zoetermeer On Stage
On Stage is gericht op het opbouwen van een helpend (beroeps)netwerk. Veel leerlingen slagen erin deze relaties te onderhouden. Dit levert hen nieuwe gesprekspartners op, stageplaatsen en zelfs dienstverbanden tijdens of na de vervolgopleiding.

Informatiebijeenkomst beroepsbeoefenaren en matchmakers
Maandafg 5 maart 2024, Inloop 16.45 uur, aanvang 17.00 uur, gepland einde 17.30 uur (locatie op aanvraag)

Beroepenfeest
Donderdag 14 maart 2024 Inloop vanaf 11.45 uur met broodjes lunch, aanvang 12.45 uur, gepland einde 16.00 uur gevolgd door een afsluitende netwerkborrel

Doe Dag
Donderdag 4 april 2024, ochtend en/of middag (1,5 tot 2 uur).