In drie jaar tijd ontwikkel je alle kennis en kunde om als ondernemer aan de slag te gaan én je begint direct als eigen baas!

Ben jij IT’er en heb je drie tot zeven jaar ervaring? Heb jij ondernemende ambities? En vind je het spannend om de stap te zetten en voor jezelf te beginnen?

Dan is het ondernemersprogramma van The Future Partners echt iets voor jou. In drie jaar tijd ontwikkel je alle kennis en kunde om als ondernemer aan de slag te gaan én je begint direct als eigen baas! Door ons unieke programma, onze belofte dat je binnen drie maanden op een klus zit en door ons kennisnetwerk in de IT heb je alles wat je nodig hebt om de stap naar ondernemerschap te maken. Door ons starterskapitaal hoef je geen grote pot beschikbaar te hebben om toch te gaan ondernemen. Daarbij is samen ondernemen ook veel leuker dan alleen en met de onzekere markt en stijgende prijzen is het ook fijn om samen sterker te staan.

Ben jij klaar om je eigen koers te bepalen? Om meer impact te maken op de beslissingen die gemaakt worden en om de erkenning voor je werk te krijgen? Dan maken wij graag kennis met jou tijdens onze Startersmiddag op 26 mei aanstaande.

Geen commerciële onzin, maar voor en door ondernemers. Uiteraard met een hapje en een drankje. Waar wacht je nog op? Meld je aan en ontmoet de partners op 26 mei in beachclub WOW in Den Haag.