Loop binnen bij Ter Zake Het Ondernemershuis! Iedere werkdag staat de gastheer of gastvrouw voor u klaar om u te ontvangen, uw vragen te beantwoorden en om u in contact te brengen met andere ondernemers of organisaties in Ter Zake.

Voor een informeel gesprek

In Ter Zake ontmoet u op dit moment onder andere:

  • De ondernemerscoach van Economische Zaken van de gemeente Zoetermeer
  • Medewerkers van het UWV
  • Accountmanagers van het WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal (op afspraak)
  • Experts, intermediairs en organisaties (op afspraak)

Ondernemerscoach

Als starter of zzp’er weet u dat beginnen met ondernemen een kwestie van pionieren is. Uw weg zoeken, informatie vergaren, obstakels overwinnen én doorzetten. In Ter Zake Het Ondernemershuis helpen wij u graag om van uw ondernemerschap een succes te maken.

Wilt u bespreken wat de mogelijkheden in Zoetermeer zijn voor uw startup, scale-up(externe link) of bedrijf? Maak dan een vrijblijvende afspraak met de ondernemerscoach.

UWV

Wilt u als zelfstandige starten en (gedeeltelijk) uw WW-uitkering behouden? Hiervoor heeft u vooraf toestemming(externe link) van UWV nodig. U krijgt toestemming van de adviseur werk als u aan alle voorwaarden voldoet. Medewerkers van het UWV staan u graag te woord in Ter Zake Het Ondernemershuis.

WerkgeversServicepunt (WSP)

Ter Zake Het Ondernemershuis en het Werkplein Zuid-Holland Centraal zijn naast elkaar gevestigd en slechts gescheiden door één glazen deur. Voor al uw vragen op het gebied van werkgelegenheid en scholing kunt u hier terecht. Een van de werkplekken van de accountmanagers van het WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal(externe link) is Ter Zake. “Wij ondersteunen werkgevers gedurende hun zoektocht naar personeel: van selectie van een geschikte kandidaat tot het verzorgen van plaatsingen op bijvoorbeeld stageplekken, werkervaringsplekken en beroepsbegeleidende leerweg-trajecten (BBL)”.

Experts, intermediairs en organisaties

Voor sparren of coaching

Wilt u informatie over- of een informeel gesprek met de ondernemerscoach of organisaties?

Neem contact op via info@tzho.nl(externe link) of bel 079 - 346 97 00.