Voor een informeel gesprek

In Ter Zake Het Ondernemershuis is alle informatie voor ondernemers binnen handbereik. Heeft u een vraag, een idee of gewoon behoefte om even te sparren met een ondernemer, de ondernemerscoach of andere deskundige?

Loop binnen bij Ter Zake Het Ondernemershuis! Iedere werkdag staat de gastheer of gastvrouw voor u klaar om u te ontvangen, uw vragen te beantwoorden en om u in contact te brengen met andere ondernemers of organisaties in Ter Zake.

Voor een informeel gesprek

In Ter Zake ontmoet u op dit moment onder andere:
 • Uw eigen ondernemerscoach

  Handig, een eigen ondernemerscoach! De coach helpt u bij ondernemersvragen, wijst u de weg binnen de gemeente Zoetermeer en kan u in contact brengen met (netwerk) organisaties voor ondernemers, gespecialiseerde dienstverleners en bedrijven.

 • Het Werkgevers Servicepunt Zuid-Holland Centraal

  Het WSP-ZHC ondersteunt werkgevers gedurende hun zoektocht naar personeel: van selectie van een geschikte kandidaat tot het verzorgen van plaatsingen op bijvoorbeeld stageplekken, werkervaringsplekken en beroepsbegeleidende leerweg-trajecten (BBL).

 • Het UWV over starten als zelfstandige met (gedeeltelijk) behoud van uw WW-uitkering

  Wilt u als zelfstandige starten en (gedeeltelijk) uw WW-uitkering behouden? Hiervoor heeft u vooraf toestemming van het UWV nodig. Medewerkers van het UWV staan u graag te woord in Ter Zake Het Ondernemershuis.

 • Sterker verder met het Mobiliteitsteam

  Ben je zelfstandig ondernemer en ben je geraakt door veranderingen in de markt? Het Regionaal Mobiliteitsteam Zuid-Holland Centraal (RMT ZHC) helpt ondernemers met onder andere kosteloze (om) scholing en begeleiding.

 • Ondernemers klankbord

  Stichting Ondernemersklankbord biedt vrijwel kosteloos professioneel advies en begeleiding aan ondernemers in Nederland. Ze koppelen ervaren mentoren aan ondernemers om te helpen bij uiteenlopende zakelijke uitdagingen, zoals groei, herstructurering, en financiële planning. Dit initiatief ondersteunt het succes en de duurzaamheid van lokale MKB bedrijven.

 • Regionaal Bureau Zelfstandigen

  Het Regionaal Bureau Zelfstandigen ondersteunt ondernemers die vanuit een (bijstands) uitkering starten of net gestart zijn en ondernemers die moeite hebben een minimuminkomen te verdienen uit de eigen onderneming en (financiële) problemen hebben.

Wenst u informatie over- of een afspraak met de ondernemerscoach of een organisatie.
Neem contact op via info@tzho.nl of bel 079 - 346 97 00.