Voor het ondernemersnetwerk dat bij u past

Ter Zake Het Ondernemershuis verbindt ondernemers. Verschillende ondernemersverenigingen en businessclubs uit de regio houden periodiek bijeenkomsten, waaronder in Ter Zake.

Maak kennis met de ondernemersnetwerken in Zoetermeer:

 • Netwerk Zoetermeer
  Netwerk Zoetermeer is de grootste en meest betekenisvolle businessclub in de regio Zoetermeer. Met een ledenaantal van 325+ bedrijven en organisaties is het netwerk in staat om maandelijks goedbezochte bijeenkomsten te organiseren, variërend van inspirerende kennissessies tot gezellige, verrassende netwerkborrels.
   
 • Dutch Innovation Community
  Kennis delen, samenwerken, open innoveren, ontmoeten en creëren; dat is waar de Dutch Innovation Community voor staat. De Dutch Innovation Community is de verbindende factor binnen het Dutch Innovation Park. Bedrijven en instellingen van binnen en buiten Zoetermeer werken in de community samen aan toegepaste innovaties op het gebied van cybersecurity, big data, smart mobility en eHealth & care. Ondernemers vinden elkaar én werken samen met studenten van De Haagse Hogeschool en mboRijnland aan innovatieve projecten.
   
 • Onze Zoetermeerse Bouwsociëteit
  De OZB is uitgegroeid tot hét netwerk voor de bouw, makelaardij, architectuur, overheid, projectontwikkeling, installatietechniek en het bouwgerelateerde onderwijs in Zoetermeer. Het delen van kennis, netwerken én signaleren van nieuwe ontwikkelingen zijn de voornaamste uitgangspunten van OZB.
   
 • Meer Puur Netwerken
  MPN brengt gevestigde, startende ondernemers, ZZP’ers en MKB’ers met elkaar in contact. Het beoogde doel is het opdoen van nuttige contacten, het netwerk van jou als ondernemer vergroten en een bijdrage leveren aan succesvol ondernemerschap. Dit alles met een informeel karakter, maar wel met een informatief gedeelte. Naast interessant en nuttig, mag netwerken bij  MPN vooral gezellig zijn!
   
 • Zoetermeerse Zakenvrouwen
  Stichting Zoetermeerse Zakenvrouwen is het platform voor ambititeuze en ondernemende vrouwen in de regio Zoetermeer en omstreken. Stichting Zoetermeerse Zakenvrouwen gelooft in ‘women empowerment’ en wil deze carrièrevrouwen met elkaar verbinden om samenwerking te stimuleren.
   
 • NZ YOUNG (via Netwerk Zoetermeer)
  NZ Young is een ondernemersnetwerk speciaal voor de jonge ondernemer; het is onderdeel van de businessclub van Netwerk Zoetermeer. NZ Young verlaagt de drempels voor startende en jonge ondernemers om zich bij Netwerk Zoetermeer aan te sluiten en helpt de jongere ondernemers sneller aansluiting te vinden bij de club. Regelmatig zijn er bijeenkomsten voor de leden van NZ Young en deze bijeenkomsten staan altijd in het teken van Work, Connect & Play.
   
 • BNI Orakel Zoetermeer
  Bij BNI bundelen lokale zakenmensen hun krachten en komen wekelijks bijeen. Ons krachtige plaatselijke netwerk fungeert dan als je verkoopteam, prijst je diensten aan bij hun relaties en zorgt ervoor dat je omzet sterk kan groeien. Eenvoudig, maar bijzonder effectief.
   
 • Stichting M.V.O. Zoetermeer
  Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: Interessant voor elk bedrijf. People, Planet en Profit centraal stellen in de bedrijfsvoering vergt initieel een inspanning om dit te realiseren. Het resultaat zal spoedig zichtbaar zijn, waarna alles ‘business as usual’ wordt. Onderzoek wijst uit dat bedrijven die ondernemen met de MVO visie een grotere gunfactor hebben bij aanbestedingen en gemiddeld tot 10% meer omzet weten te behalen.

Informeer naar de mogelijkheden voor een introductie of om vrijblijvend een bijeenkomst bij te wonen. Neem contact op via info@tzho.nl of 079 - 346 97 00.

Kijk voor geplande netwerkbijeenkomsten in de

kennis & inspiratie agenda