Voor sparren of coaching

Diverse intermediairs en ondernemersorganisaties bieden sparren en coaching aan in Ter Zake Het Ondernemershuis. Deze dienstverlening wordt zo dicht mogelijk bij de (aspirant) ondernemers en MKB-ers in Zoetermeer aangeboden.

 • Uw eigen ondernemerscoach

  Handig, een eigen ondernemerscoach! De coach helpt u bij ondernemersvragen, wijst u de weg binnen de gemeente Zoetermeer en kan u in contact brengen met (netwerk) organisaties voor ondernemers, gespecialiseerde dienstverleners en bedrijven.

 • Sterker verder met het Mobiliteitsteam

  Ben je zelfstandig ondernemer en ben je geraakt door veranderingen in de markt? Het Regionaal Mobiliteitsteam Zuid-Holland Centraal (RMT ZHC) helpt ondernemers met onder andere kosteloze (om) scholing en begeleiding.

 • Ondernemers klankbord

  Stichting Ondernemersklankbord biedt vrijwel kosteloos professioneel advies en begeleiding aan ondernemers in Nederland. Ze koppelen ervaren mentoren aan ondernemers om te helpen bij uiteenlopende zakelijke uitdagingen, zoals groei, herstructurering, en financiële planning. Dit initiatief ondersteunt het succes en de duurzaamheid van lokale MKB bedrijven.

 • Regionaal Bureau Zelfstandigen

  Het Regionaal Bureau Zelfstandigen ondersteunt ondernemers die vanuit een (bijstands) uitkering starten of net gestart zijn en ondernemers die moeite hebben een minimuminkomen te verdienen uit de eigen onderneming en (financiële) problemen hebben.

Wenst u informatie over- of een afspraak met de ondernemerscoach of een organisatie.
Neem contact op via info@tzho.nl of bel 079 - 346 97 00.