kennis

Week van de Veiligheid

Datum
Tijd
-
Locatie
Stadstheater Zoetermeer

Ondernemers kunnen zich aanmelden via Netwerk Zoetermeer.

Op maandagavond 9 oktober organiseert het Platform Veilig Ondernemen regio Den Haag in samenwerking met Gemeente Zoetermeer de regionale aftrap voor de Week van de Veiligheid. Deze bijeenkomst is specifiek bedoeld voor ondernemers uit de regio. Reserveer alvast deze datum in je agenda!

Waar gaan we het over hebben?
We zijn bezig een interessant programma met sprekers samen te stellen over Veilig Ondernemen. Denk aan onderwerpen als: cybercriminaliteit, ondermijnende criminaliteit en het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO).

Waar vindt dit plaats?
Deze aftrap van de Week van de Veiligheid is in het Stadstheater Zoetermeer, waar ruimte is voor 170 ondernemers. We trappen af om 17:00 uur en eindigen om 20:30 u. Hierbij is een diner inbegrepen. Daarna is er nog de tijd om te netwerken tijdens de borrel. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Wanneer en waar kan ik mij aanmelden?
Vanaf 7 september vind je op de website van Netwerk Zoetermeer het definitieve programma en een link om je aan te melden. Deze link zal ook gedeeld worden via social media, houd deze dus in de gaten.

De campagne de Week van de Veiligheid richt zich op ondernemers en haar medewerkers, waarin verschillende vormen van veiligheid onder de aandacht worden gebracht. Denk aan: cybercrime, het voorkomen van overvallen, het tegengaan van winkelcriminaliteit, enzovoort. Dit alles met het uiteindelijke doel ondernemers en haar medewerkers weerbaar te maken en daarmee Nederland veiliger te krijgen.