Stichting Zoetermeerse Zakenvrouwen rolt de rode loper uit en nodigt jou uit om de schijnwerpers te richten op inspirerende vrouwen in onze stad! En daarvoor hebben we JOUW hulp nodig om die buitengewone vrouwen te erkennen die niet alleen zakelijk uitblinken, maar ook de maatschappij verrijken.

Waarom zou je een vrouwelijke ondernemer nomineren?

Erkenning: Jij brengt de buitengewone prestaties van lokale vrouwelijke ondernemers onder de aandacht.  
Inspiratie: Jouw nominatie kan een vonk van inspiratie zijn voor anderen om ook hun ondernemersreis te starten.
Netwerken: Je vergroot haar zichtbaarheid in Zoetermeer.

Hoe nomineer je?

Simpele stappen! Ga naar www.zoetermeersezakenvrouwen.nl en vul het nominatieformulier in. (https://link.feacreate.com/widget/form/PRQ8kurTWVqtrwQTNzQm) Vertel ons waarom jouw genomineerde de titel Zoetermeerse Zakenvrouw van het Jaar verdient bijvoorbeeld welke prestaties heeft zij geleverd en hoe zet zij zich in voor de maatschappij. Doet ze bijvoorbeeld vrijwilligerswerk.

Belangrijke data:

  • Nomineren kan tot en met 15 januari 2024
  • Uitreiking Award: 8 maart 2024 in Stadstheater Zoetermeer

Jouw persoonlijke inzichten maken het plaatje compleet en helpen ons bij het selecteren van de meest inspirerende Zakenvrouw van het Jaar.

Stichting Zoetermeerse Zakenvrouwen kan niet wachten om jullie nominaties te ontvangen! Laten we samen de kracht en prestaties van onze lokale vrouwelijke ondernemers vieren. Samen creëren we een gemeenschap die bloeit vanwege haar diversiteit, innovatie en gezamenlijk succes.