In de regionale kennis- & inspiratie agenda staan events, workshops, webinars en zakelijke netwerkbijeenkomsten om uw onderneming succesvol te laten groeien.

Deze ondernemersagenda komt tot stand in onderlinge samenwerking tussen het (lokale georganiseerde) bedrijfsleven, kennisinstellingen, (regionale) samenwerkingspartners, het gemeentelijke scalebooster(externe link) programma voor start- & scale-ups en Ter Zake Het Ondernemershuis.

Uitgelichte evenementen

 • Netwerk Zoetermeer - netwerkbijeenkomst bij Bouwhof

  Datum
  Tijd
  -
  Locatie
  Edisonstraat 115, 2723 RT Zoetermeer

  In april is Netwerk Zoetermeer voor een reguliere netwerkbijeenkomst te gast bij Bouwhof, waar we kunnen netwerken, genieten van een glas en hapje en natuurlijk een kijkje achter de schermen krijgen bij deze prachtige winkel. Neem je wandelschoenen vast mee, want de winkel beslaat een oppervlakte van 20.000 m2 met veel moois aan bouwmaterialen, sanitair, keukens en interieur. Het definitieve programma volgt.

  netwerkbijeenkomst
  netwerk
 • Open Coffee Zoetermeer

  Datum
  Tijd
  -
  Locatie
  Chez Lou Lou, Stadhuisplein 19, 2711 EC Zoetermeer

  Ben jij klaar voor een dosis inspiratie, connecties en natuurlijk heerlijke koffie? Sluit dan aan bij de Open Coffee Zoetermeer op 15 mei aanstaande. De traktatie: een inspirerende presentatie van Daniël Luthra van Bodyguard.io over digitaal veilig ondernemen.

  open coffee zoetermeer
  netwerk

Kennis- & inspiratie agenda

Onderstaande agenda toont events voor starters, zelfstandigen en mkb-ondernemers die willen groeien. Vervang de huidige trefwoorden "#starten||zzp||mkb" door bijvoorbeeld: "innovatie", "startup", "MKB-Digiwerkplaats" of "covid-19" en krijg een andere selectie. Voor alle bijeenkomsten voor ondernemers laat u het filter leeg (klik op kruisje met het label 'Clear search').

Agenda